Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Παραδίδουμε σεμινάρια μπαρίστα απο το 2008

10500
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
120
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΡΙΣΤΑ
300
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
650
ΠΕΙΡΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

«Για τον τέλειο καφέ χρειαζονται τρία συστατικά, εξαιρετική πρώτη ύλη, καλά μηχάνηματα αλλα πάνω απο όλα μεράκι και αγαπη για αυτο που κάνουμε.»

Γιώργος Χαιρέτης, Ιδρυτής Corca Cafe

Ποιοί Ειμαστε

H διατριβή μας γύρω από τον καφέ λόγο του επαγγελματικού μας προσανατολισμού, η εκπροσώπηση αρκετών Ιταλικών εταιρειών στην χωρά μας, η παρακολούθηση πολλαπλών σεμιναρίων όλων των τύπων σε πολλές Ιταλικές και γερμανικές εταιρείες ,μας ώθησαν στην δημιουργία της σχόλης σεμιναρίων Corca Caffe.

Η σχολή Corca Cafe ξεκίνησε την λειτουργία της το 2006 στην οδό Εύρου Ηράκλειο Κρήτης. Έπειτα μεταφέρθηκε και συστεγάστηκε το 2014 στο πρώτο Εspressoshop Λ. 62 Μαρτύρων 58 και τώρα Βρίσκετε σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο (80τμ) στην Λ. Παπαναστασίου 203.

Στην διάρκεια αυτών των ετών έχουμε εκπαιδεύσει αρκετές εκατοντάδες καταξιωμένων επαγγελματιών στον χώρο Ho.Re.Ca. Σκοπός της δημιουργίας ήταν η επιτακτική μεταφορά τεχνογνωσίας ο εμποτισμός ιδεών στους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τον μπουφέ (barista).

Σωστή παρασκευή ροφημάτων μέσα από τεκμηριωμένη εκπαίδευση, πιστοποιημένα μηχανήματα και εξαιρετικές πρώτες ύλες , ώστε ο τελικός αποδέκτης (πελάτης) να απολαμβάνει ένα τέλειο ρόφημα.

Χωροταξική τοποθέτηση των μηχανημάτων στην σωστή σειρά βελτιώνουν τον χρόνο παραγωγής και την εργατικότητα του προσωπικού.

Οι Εκπαιδευτές Μας

Διπλωματούχοι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές παραδίδουν τα σεμινάρια μας. Οι εκπαιδευτές μας είναι άρτια καταρτισμένοι ώστε να περάσουν στους συμμετέχοντες στα σεμινάρια, τη γνώση του καφέ με απλό και κατανοητό τρόπο.

Η σχολή corca café συμβάλει δυναμικά στην αναβάθμιση του επαγγελματισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος των εκπαιδευόμενων και των πελατών.

Πάνω από 35 ώρες Εκπαίδευσης . Παρέχουμε πιστοποίηση.  Γίνε επαγγελματίας μπαρίστα. Εβδομαδιαία τμήματα.

Κλείσε τη Θέση  σου Online.

Η Ομάδα μας

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας!

Christina-Chaireti-2018

Χριστίνα

Διοργάνωση Σεμιναρίων
Argiris-Lirakis

Αργύρης

Εκπαιδευτής 2013 C.P.B (certified professional barista)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
X